Weleda ontwikkelde een complete serie van gezichtsverzorgingsproducten.

Rosa Mosqueta deze uiterst vitale struik bewaart in haar rozenbottels een waardevolle, vitaliserende olie. Deze laat de huid bloeien en geeft ons gezicht een levendige & vitale uitstraling.

Iris Serie

Al in de jaren dertig ontdekte Weleda dat er een plant bestaat die geschikt is om de gezichtshuid te beschermen en te verzorgen: de Iris. Irissen kunnen zich op een buitengewone manier aanpassen aan bijzondere omstandigheden als droogte en wateroverlast. Deze kwaliteit maakt de iris zo geschikt voor de verzorging van onze gezichtshuid. De iris geeft met haar vochtregulerende werking de huid het goede voorbeeld.

Amandel Serie

Steeds meer mensen krijgen last van ongewenste huidirritaties, zoals vlekjes, jeuk of juist een trekkerige huid. Bij allerlei uiterlijke en innerlijke omstandigheden, zien we de huid gelijk reageren. De amandellijn is rust en dieetvoeding voor de (over) gevoelige huid.

Granaatappel serie

Vanaf je veertigste jaar verlopen de stofwisselingsprocessen van je huid iets langerzamer dan voorheen. In de granaatappel verstevigende gezichtsverzorging verwerkt Weleda de antioxidatieve eigenschappen van de granaatappel die vroeguidige huidveroudering tegengaan. De granaatappel serie begeleidt de huid optimaal in dit proces en zorgt ervoor dat de huid verstevigt en actieve regeneratie. Daardoor wordt de huid steviger en gladder en krijgt het een frisse en gezonde uitstraling.