Een bindweefselmassage is een natuurlijke stevige massage om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Een ander doel van de massage is om de verschuifbaarheid en de opneembaarheid van de oppervlakkige en diepere huidlagen te bevorderen. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, maak je de bindweefselcellen eigenlijk ‘stuk’ waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging creert. De versteviging wordt bereikt doordat de eiwitten in het bindweefsel geactiveerd worden om het water op te slaan. 

Voor wie is de massage geschikt ?

acne huid, versteviging van de huid, kleinere/oudere littekens die oppervlakkig in de huid liggen, dan is het soms mogelijk om het litteken zelf en de huid eromheen soepeler te maken.

Behandelingen

30 minuten €25

oppervlaktereiniging, bindweefselmassage, dag & oogverzorging

tip de behandeling van 30 minuten is een mooie aanvulling bij een andere gezichtsbehandeling, dit kan u er als extra bij boeken. 

60 minuten €49,50

oppervlaktereiniging, dieptereiniging, bindweefselmassage, facelifting masker, antioxidanten serum, dag & oogverzorging

Voor een optimaal resultaat kan u een bindweefselmassage kuur van 6 keer ondergaan, daarna is het advies om het alsonderhoud1 keer in de 8 weken te ondergaan. 

Kuur bindweefselmassage €210

Behandeling 1,3,5 bestaat tijdens de kuur uit een volledige behandeling. De behandelingen daartussen bestaan alleen uit de bindweefselmassage.

Week 1 behandeling van 60 minuten

Week 2 behandeling van 30 minuten

Week 3 behandeling van 60 minuten

Week 4 behandeling van 30 minuten

Week 6 behandeling van 60 minuten

Week 8 behandeling van 30 minuten